Skapa en målbild du själv styr över

När du står inför något stort i livet är det viktigt att du har en inspirerande målbild. En bild av hur det ska se ut när du firar att du har lyckats. Ju större projekt du ger dig in i desto viktigare är målbilden.

Att starta ett företag är en verkligt stor händelse i en människas liv. Målbilden är viktig för företagsstarten och därför bör du tänka till rejält. Det allra viktigaste är givetvis att målbilden ger dig energi och inspiration under såväl framgång som motgång – och att du själv tror på dina mål.
 

För att våga tro på din målbild måste du känna att du kan kontrollera den. Du bör alltså undvika en målbild som du själv inte kan förverkliga, utan i stället är beroende av vad andra gör. En sådan målbild tappar du fort intresse i och ger dig inte ny energi när du stöter på motgångar i ditt företagande.

 av aarmono

Erbjudande: Visma eEkonomi
– Fakturera på internet och få bokföringen på köpet

Med Visma eEkonomi kan du glömma termer som debet och kredit och alla krångliga kontonummer. Sånt sköter programmet åt dig. Säker bokföring online som funkar på både PC och Mac. Från 89 kr i månaden!

Erbjudande: Visma Website
Enklare kontaktsida på internet eller som en proffsig marknadsplats för ditt företag.

Fler och fler kunder söker efter produkter och tjänster på nätet, samtidigt som fler och fler företag har en egen hemsida. Med en hemsida når du ut till både gamla och nya kunder, dygnet runt - helt gratis!

starta eget, starta företag, starta eget företag, nyföretagande, småföretagande
Erbjudande: Visma Affärsplan
– Hjälper dig igång med ditt företag

För att underlätta din start har vi tagit fram en affärsplan i samarbete med Nyföretagarcentrum. Det är ett bra verktyg för dig själv där du beskriver hur verksamheten ska bedrivas och finansieras. Narturligtvis bjuder vi på den!