Erbjudande: Visma eEkonomi


Med Visma eEkonomi kan du glömma termer som debet och kredit och alla krångliga kontonummer. Sånt sköter programmet åt dig. Säker bokföring online som funkar på både PC och Mac. Från 89 kr i månaden!


Du får snygga och prydliga fakturor som du skickar till kund. Du behöver inte ens bokföra fakturorna, det görs automatiskt. Samma sak är det med inkommande fakturor. Du registrerar dem, sedan bokförs de, skickas till din internetbank och betalas. Det är enkelt och tar minimalt med tid för dig. Du kan ägna dig åt det du är bäst på – din verksamhet!
 
Visma eEkonomi har unika kopplingar till din internetbank. Du kan spara mycket tid på normalt sett tidskrävande uppgifter som att stämma av transaktioner på ditt bankkonto och att hantera in- och utbetalningar.

Erbjudande: Visma Webshop
Ett smidigt paket som ger dig både hemsida och nätbutik.

Fler och fler kunder vill handla på internet, och slippa åka till en butik. Nätbutiken blir ett naturligt inslag på hemsidan och dina kunder kan både läsa om ditt företag och handla, dygnet runt!
Endast 199 kr i månaden.

starta eget, starta företag, starta eget företag, nyföretagande, småföretagande
Erbjudande: Visma Website
Enklare kontaktsida på internet eller som en proffsig marknadsplats för ditt företag.

Fler och fler kunder söker efter produkter och tjänster på nätet, samtidigt som fler och fler företag har en egen hemsida. Med en hemsida når du ut till både gamla och nya kunder, dygnet runt - helt gratis!

starta eget, starta företag, starta eget företag, nyföretagande, småföretagande
Erbjudande: Visma Affärsplan
– Hjälper dig igång med ditt företag

För att underlätta din start har vi tagit fram en affärsplan i samarbete med Nyföretagarcentrum. Det är ett bra verktyg för dig själv där du beskriver hur verksamheten ska bedrivas och finansieras. Narturligtvis bjuder vi på den!